Teklif Al

İşletmeler için En İyi 5 Görüntülü Görüşme Uygulaması


Bu zor günlerde tüm insanlık büyük bir sınavdan geçmektedir. Bilindiği üzere dünya çapında olağanüstü olaylara şahit oluyoruz. Tabii ki bu durum tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hissedilmiş ve gerekli önlemler zamanında alınmıştır. Alınan önlemlerin en bilineni ve etkili olanı ise evde kalmak, gerekmediği durumlarda dışarı ile temasa geçmemektir. Bu durumun getirdiği sonuçlar neticesinde, işletmelerin birçoğu uzaktan çalışma sistemine geçmek durumunda kalmıştır. Doğal olarak iletişim halinde olması gereken iş ekipleri bu çözümü görüntülü görüşme uygulamalarında bulmuş ve bu uygulamalara olan talep oldukça artış göstermiştir. Bizde bu yazımızda işletmeler için en iyi 5 görüntülü görüşme uygulaması nelerdir derlemiş olacağız.


1. Zoom Cloud Meetings

Toplu görüşmeler ve toplantılar için oldukça kullanışlı bir ara yüze sahip olan zoom cloud meetings iş ekiplerinin veya müşterilerinizin fiziksel konumlarına bakmadan online bağlantı ile iletişim kurabileceğiniz işlevsel bir görüntülü görüşme uygulamasıdır. Ayrıca tercih edilme sebeplerinden bir diğeri ise tüm online iletişim araçları (telefon, tablet, bilgisayar) için kullanımı desteklemesidir. Ücretsiz bir şekilde uygulama mağazalarından zoom cloud meetings uygulamasını edinebilirsiniz.

2. Whereby

Kalabalık bir ekibe sahip değilseniz kullanımı oldukça basit ve anlaşılır olan Whereby 4 kişiye kadar ücretsiz görüntülü görüşme, ekran paylaşımı ve mesajlaşma özelliğini kullanıcılarına sunmaktadır. Kullanım ve bağlantı esansından herhangi bir üyelik talep etmeyen whereby uygulaması basit ara yüzü ile dikkat çekmektedir.

3. Google Duo

Google tarafından 2016 yılında tanıtılan Google Duo, Apple’da sıkça kullanılan ve tasarım sadeliği ile dikkat çeken Face Time uygulamasına benzer bir yapıda basit ve kullanışlı bir uygulama olarak piyasaya çıkmıştır. Bu uygulama iki kullanıcı görüntülü görüşme yapabileceği gibi 8 kişiye kadar görüntülü konferans özelliğini de kullanıcılarına sunuyor. Apple’dan ayıran en büyük fark ise kullanıcılar görüntü görüşmeye başlamadan ön izleme seçeneği ile inceleme yapabiliyorlar. Ayrıca Google Duo sadece Android cihazlar için değil IOS cihazlar içinde uyumluluğu bulunuyor.

4. Skype

Birçoğumuzun mutlaka zamanında bir yerlerde kullandığımız ve ismine en çok aşina olduğumuz bir uygulama olan skype, dünya genelinde de en çok tercih edilen ve bilinen görüntülü görüşme uygulamasıdır. Skype üzerinden bire bir görüntülü ve sesli görüşmeyi ücretsiz şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca skype grup çağrıları yapma, anlık mesaj atma ve dosya paylaşma gibi de birçok özelliği beraberinde sunmaktadır. Genel olarak ücretsiz olarak nitelendirilen Skype üzerinden belli bir ücret ödeyerek telefonlara çağrı yapabilir veya sms paylaşımı yapabilirsiniz.

5. GoToMeeting

Bir diğer görüntülü görüşme uygulaması olan gotomeeting uygulamasından kısaca bahsecek olursak, 25 kişiye kadar 1 ay boyunca ücretsiz kullanım sağlayan bir uygulamadır. Rakiplerine kıyasla ücretli versiyonu daha pahalı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ekran paylaşım özelliği ile de ön plana çıkan gotomeeting uygulaması kullanıcılarına avantaj sağlamaktadır.

Etiketler:
  • #zoom
  • # görüntülü görüşme
  • # lazer yazıcı
Yayınlanma Tarihi: 23 04 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.