İş Toplantısı21.05.2024

Kurumsal Yazıcı Kiralama ve Faydaları

Fotokopi kiralama sistemi günümüzde oldukça revaçta olan ve kurumsal şirketlerin maliyet kalemlerini düşürmek için tercih ettikleri bir sistemdir.


Günümüzde hemen her sektörde artan maliyetler kurumsal firmalarda dahi yazıcı kiralama hizmetlerinin oluşmasına zemin hazırlamıştır. Günümüzde hemen her şirket yazıcı kiralama hizmetlerinden yararlanarak şirket maliyetlerini düşürmeyi hedefleyebiliyor. Şirketinizde kullanmış bulunduğunuz yazıcılarınız veyahut fotokopi makinelerinizin ne denli sıklıkta kullanılmasına bağlı olarak gerek kartuş gerekse makine onarımı gibi kalemlerde de maliyet artışı olabiliyor. Bu nedenledir ki, şirket sahipleri bu konuda oluşan maliyet kalemlerini en aza indirgemek adına yazıcı kiralama ve akabinde fotokopi kiralama hizmeti sağlayan firmalarla anlaşma yapabiliyor.

 Kurumsal yazıcı ve akabinde fotokopi kiralama firması olarak tercih edebileceğiniz firmamızda sizlere kaliteli ve bir o kadar da uygun fiyatlı yazıcı ve fotokopi makinesi kiralama işlemleri gerçekleştirebiliyoruz. Günümüzde sadece bir yazıcı makinesi alarak şirket işlerinizi yürütmek ve zamanı geldiğinde de makinenin kartuş değişim maliyetine katlanmak akıllıca olmamaktadır. Zira makinelerin kartuşlarının değişim bedeli adeta yeni makine alınmasını daha mantıklı kılıyor.

Hemen her şirkette bulunması gerekli olan yazıcılar ve fotokopi makineleri belirli bir kullanım sonrasında arızalanabiliyor. Dolayısıyla şirketler için gerekli olan bu makinelerin arızalanması sonrasında onarımının ve kartuşlarının değişim ve onarımı gibi maliyetlerde kaçınılmaz olmaktadır. Yazıcıların kartuşunun değişmesi ve onarımından ziyade yeni bir yazıcı satın almak da şirketlerde sürekli farklı markalar altında cihazların olmasına zemin oluşturduğu için bu çözüm yolu da sağlıklı olmayacaktır.

Kurumsal yazıcı kiralama hizmetleri özellikle kurumsal firmalarda daha bir tercih edilir olmaktadır. Zira yazıcı satın alma maliyetine katlanmak beraberinde bu cihazların düzenli bakım ve onarım hizmet ücretlerinin de oluşmasını sağlıyor. Cihazların onarımı sırasında yedek parça temin etme işlemleri de mutlaka yapılması gereklidir. İşte bu gibi maliyet süreçlerine katılmadan sağlıklı bir iş akışı sağlanması için kurumsal yazıcı ve fotokopi kiralama hizmeti sağlayan firmalarla belirli süreliğine anlaşmak daha mantıklı bir seçim olur.

Yazıcı Kiralama Hizmeti Nedir?

Kurumsal yazıcı kiralama hizmeti satın almak bir nevi şirketler adına daha karlı olan bir iş sürecini de beraberinde getirir. Zira bu kiralama hizmeti satın alınması şirketler adına düşük bir maliyet oluşması demektir. Kurumsal bir firma sahibisiniz ve şirketinizde yer alan cihazlar aslında son teknolojiye yanıt vermiyor ama yeni bir makine maliyeti oluşmaması adına bu cihazları kullanmak bir nevi şirketinize uzun vadede aslında daha yüksek maliyetlerde sıkıntıların oluşmasına zemin oluşturabilir.

Yazıcı kiralama yaparak bu eski tip yazıcılar veyahut fotokopi makineleri ile uğraşmak ve oluşan arızan durumlarında onarım yapmak gibi hem zaman kaybı hem de maliyetli bir sürece de katlanmamış olursunuz. Yazıcı kiralama sistemlerinden yararlanmak günümüzde şirketlerin daha kolay şekilde işlerinin akışının sağlanmasına yardımcı olurken bir diğer yandan da bu sistem şirket sahibinin bütçesine de olumlu katkı sağlayan bir sistem olarak biliniyor.

Yazıcı ve fotokopi kiralama sistemi ile kişi aynı zamanda var olan eski yazıcılarıyla zaman kaybı yaşamadan ve oluşabilecek risklere katlanmadan iş akışının devam etmesini sağlayabilir. Kiralama sisteminden yararlanıldığında ayrıca kişi kopya başı sözleşme sistemiyle iş akışına devam sağladığı için bütçesi de bu sistem ile zorlanmamış olacaktır. Kurumsal yazıcı kiralama firması ile anlaşma sağlayarak oluşabilecek tüm risklerden ve maliyet kalemlerinden de kurtulmuş olursunuz.

Yazıcı Kiralama Sisteminden Yararlanmanın Faydaları Neler Olabilir?

Yazıcı kiralama sistemleri sayesinde şirketlerde sıklıkla kullanılan yazıcı, fotokopi makinesi ve faks makinesi gibi cihazların belirli kullanım sorasında onarımlarının ve aynı zamanda yedek parça değişimlerinin yapılması gerekli olabiliyor. Her şirkette bulunan bu cihazlar adeta ofislerin vazgeçilmezidir. Bu ürünlerin sürekli olarak her arıza ve kartuş değişimi gibi durumlarda yeniden satın alınması şirketler açısından sürekli oluşan bir maliyet kalemidir. Dolayısıyla da bu durumun yaşanması şirketler açısından süreklilik kazanması hoş bir durum olmamaktadır.

Dolayısıyla Kurumsal şirketlerin tercihi olan yazıcı ve fotokopi makinesi kiralama sistemleri ile sizlerde oluşması muhtemel olan bu maliyet girdilerinden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Hemen her şirket veyahut firmalar açısından oldukça ekonomik bulunan bu seçeneği kullanarak sizlerde ofislerinizin iş akışının bu gibi nedenlerle aksamadan akışta olmasını sağlayabilirsiniz.

Elbette yazıcı kiralama hizmeti veren firmamızla anlaşma sağlamanız halinde ekipmanlar sizin şirketinizde ilk defa kullanıma başlayacak şekilde yer alır. Bu nedenledir ki, ekipmanlardan alacağınız verim de oldukça yüksek olur. Hem zaman hem de maddi tasarruf sağlayabileceğiniz bu sistemle yüksek kar sağlayabilirsiniz.

Fotokopi Kiralama Sistemi Nedir, Avantajlı Mıdır?

Fotokopi kiralama sistemi günümüzde oldukça revaçta olan ve kurumsal şirketlerin maliyet kalemlerini düşürmek için tercih ettikleri bir sistemdir. Hemen her ofiste yer alan fotokopi makineleri günlük yapılması gerekli olan evrak işlerinin daha kolay ve hızlı olmasını sağlamaktadır. Gerek küçük ölçekli gerekse büyük ölçekli olsun her firmada fotokopi makinesi, yazıcı gibi ürünler bulunur. Elbette bu makinelerin uzun zamanlı kullanım sonrasında arıza bakımı, yedek parça değişimi gibi süreçler can sıkıcı olabiliyor. Günümüzde yeni bir fotokopi makinesi satın almak ta maliyetli olabilmektedir.

Yazıcı ve fotokopi makinesi kiralama hizmeti veren firma ile anlaşma yapılması halinde bu maliyetli işlemlere katlanmadan işlerinizin akışına devam edebilirsiniz. Fotokopi makinesi kiralama yapmanın kurumsal firmalara sağlayacağı avantajlar şöyledir:

·        Ekonomik bir seçenek olarak kurumsal şirketler yada işletmeler tarafından tercih nedenidir.

·        Kiralama hizmeti alındığında kişi sadece kullanılan kağıt üzerinden bir faturalandırılma yapılır.

·        Ekipmanın ilk defa anlaşma yapılan firmayla kullanılıyor olması da ayrıca firma sahipleri açısından avantajdır.

·        Kiralama hizmeti alındığında ekipmanların oluşturacağı maliyetlere katlanılmadığında şirket yüksek bir kar elde edecektir.

Fotokopi ve yazıcı kiralama hizmeti satın almak bu avantajları düşünüldüğünde oldukça mantıklı ve ayrıca ekonomik olan bir seçenektir.

Fotokopi Makinesi İçin Kiralama Sözleşmesi Yapılmalı Mıdır?

Fotokopi makinesi kiralama sözleşmesi yaparak tüm sene boyunca oluşabilecek olan maliyet giderlerini kontrol altına alabilir, yine farklı zaman dilimlerinde sürpriz ortaya çıkan maliyetlerden kurtulabilirsiniz. Fotokopi kiralama sistemiyle rahatlıkla renkli fotokopi giderlerini de azaltabilmeniz mümkündür.

Yazıcı Kiralama Sistemlerini Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kurumsal yazıcı kiralama sistemi günümüzde ekonomi şartları göz önüne alındığında şirketler açısından karlı bir işlem olarak algılanabiliyor. Şirket sahipleri kimi zaman kullanmakta oldukları fotokopi veya yazıcı gibi makineleri işletmelere kiralama yapmak isteyebiliyorlar. Zira bu makinelerin yaratmış olduğu yedek parça veyahut kartuş değişimi, onarımı gibi maliyetler şirket sahiplerini yorabiliyor.

·        Kopya başına fiyatlandırma yapılıyor olmasına özen gösterilmelidir.

·        Kullanılan ekipmanların eski olması sonucunda bu ekipmanların onarımı yapıldıktan sonra kiralamaya dahil edilmesi ve ayrıca kopya başı ücret alınacak seviyeye getirilmesi sonucunda kiralama hizmeti verilmesine özen göstermelisiniz.

·        Kopya başına olacak şekilde bir ücretlendirme yapılması sonucunda ayrıca aylık bir maliyete katlanmanız gerekmeyecektir.

Kiralama sistemlerimiz ile Farklı meslek gruplarına da hizmet sağlanabiliyor. Kamu bankaları, Üniversiteler veyahut belediye gibi kamu alanlarında da kurumsal yazıcı kiralama hizmetleri sıklıkla tercih ediliyor. Yazıcı kiralama hizmeti veren firmamızdan aynı zamanda gerek fotokopi makinesi kiralama ve toner değişim işlemleri gibi hizmetleri de talep edebiliyorsunuz.

Etiketler:

#yazıcı kiralama#Kurumsal yazıcı kiralama#Kiralamanın faydaları

Beğendiyseniz İçeriğimizi Paylaşmayı Unutmayın!

Yeni Bloglardan Haberdar Ol

En güncel yazılarımızı ve yeniliklerimizi kaçırmamak için haber bültenimize abone olun!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ankara'nın fotokopi kiralama firması olarak, işletmenizin verimliliğini artırmak için buradayız! Yazıcı seçimi, mürekkep tasarrufu ve daha fazlasıyla ilgili bilgileri keşfedin.

bir kedi

Fotokopi Makinesi Kiralamanın Faydaları

Fotokopi makinesi kiralama sistemi önerilen ekonomik yöntemlerden biridir. Detaylı bilgi için tıklayın!

Sosyal medya ruh sağlığınıza ciddi şekilde zarar veriyor yazılı bir telefon kabı.

Sosyal Medya Detoksu Nedir, Nasıl Yapılır?

Sosyal medya ile bundan sonra daha mutlu, daha sağlıklı bir ilişkiye sahip olmanıza yardımcı olacak 8 fikir önerisi..

Bir tabak üzerinde kızarmış ekmek dilimleri ve haşlanmış yumurta görseli.

2021 Kahvaltı Trendleri ve Ofis Çalışanları İçin Kahvaltı Tarifleri

2021'in merak edilen kahvaltı trendleri, ofis çalışanları için kahvaltı tarifleri, kahvaltıda sağlıklı içecek önerileri...