Teklif Al

Sevgililer Günü Sürprizleri ve 14 Şubat için Etkinlik Önerileri


Sevgililer gününde eşime ne almalıyım, sevdiğimle nereye gitmeliyiz, ne yemeliyiz? 14 Şubat tavsiyeleri neler? Sevgililer gününü unutulmaz kılmak için ne yapmalıyım? Bu gibi bir çok soruya cevap bulacağınız içeriğimize gelin göz atalım.

Sevgililer Gününde Eşinizi Mutlu Edecek Sürpriz Önerileri

Yılbaşı hediyelerinizi aldınız sırada sevdiğiniz için bir Sevgililer günü süprizine ihtiyacınız var. Bir yıl boyunca bir çok özel gün kutluyoruz ama şüphesiz en özeli 14 Şubat sevgililer günü. Sevgililer gününde eşinizle birikte geçireceğiniz vakit veya ona yapacağınız bir sürpriz çok değer verdiğinizi göstermenin yollarından biridir. Eşinizi mutlu edecek, bu seneki sevgililer gününü unutmamanızı sağlayacak muhteşem sürpriz ve hediye fikirlerini sizler için bir araya getirdik. Haydi başlayalım!

1. Tatlı Bir Şeyler Pişirin!

Eşinizle birlikte tatlılar hazırlayın! Tatlı yapmak, sevgilinizle birlikte daha fazla zaman geçirmenin eğlenceli yoludur. Üstelik hazırladığınız bu güzel atıştırmalıklar sizin için güzel bir hediye olacaktır.

İşte sizin için; istediğiniz şekli verebileceğiniz, pişirdikten sonra süsleyebileceğiniz, yerken tadına bayılacağınız bir kurabiye tarifi:

2. Hediyeler Alın!

Hayır, 14 Şubat'ın tamamen hediyelerle ilgili olması gerekmiyor, ama küçük bir sevgi simgesi vermek ve almak güzel olabilir. Sevdiklerinizin her zaman istediği bir şeyi satın alabilir veya sadece kendi yaptığınız sevgililer günü kartını hediye edebilirsiniz.

Sevgililer günü için hediye önerileri

3. Tatile Çıkın!

Bir gün veya hafta sonu için bir tatil planı hazırlayabilirsiniz. Örneğin bembeyaz bir coğrafyada yürüyüş yapmak, dinlenmek, kayak yapabilmek için bir şeyler organize edebilirsiniz. Bu sayede konfor alanınızdan çıkacak ve bunu yaparken iyi vakit geçireceksiniz.

sevgililer gününde gidilecek ürgüp seyahati

4. Romantik Bir Film Maratonu Yapın!

Tuzlu ya da şekerli patlamış mısırınızı hazırladıktan sonra iyi bir film açın. Eşinizle romantik ve romantik komedi filmleriyle dolu bir akşam geçirmek için koltuğunuza yerleşebilirsiniz.

14 Şubat sevgililer gününde izlemelik 5 romantik film:

  1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) IMDB Puanı: 8.3
  2. Before Sunrise (1995) IMDB Puanı: 8.1
  3. La La Land (2016) IMDB Puanı: 8.0
  4. Annie Hall (1977) IMDB Puanı: 8.0
  5. Moonrise Kingdom (2012) IMDB Puanı:7.8
14 şubatta izlenecek film tavsiyeleri

5. Bir Gezintiye Çıkın!

Seyahat etmek için planlanmış bir hedefiniz yok mu? Sorun değil. Bu eğlenceli Sevgililer Günü etkinliği için ihtiyacınız olan tek şey bir macera duygusu ve dolu bir benzin deposu! Yeni arazileri keşfederken ikiniz de konfor bölgenizden çıkacaksınız. Neye rastlayabileceğinizi söylemek mümkün değil.

Kısa bir yolculuk tavsiyesi

İçeriğimizi beğendiyseniz "Ofis İçin 6 Sağlıklı Atıştırmalık Önerilerinde bulunduğumuz" yazımızada göz atmayı unutmayın. Daha fazla içerik için Blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler:
  • #14 Şubat
  • # Sevgililer günü tavsiyeleri
  • # Sevgililer günü sürprizi
Yayınlanma Tarihi: 02 02 2021
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.