Teklif Al

Doküman Maliyetinizi Azaltın


İşletmeler aylık sabit olan şirket içi giderlerini azaltmak için birçok yöntem aramaktadır. Personel giderleri, üretim veya hizmet giderleri vb. derken birde şirket içi sabit giderlerin de olması oldukça can sıkıcı hale gelmiştir. Günümüz ekonomisinde işletmeler ellerinde ki tüm imkanları değerlendirerek tasarruf etmeye ve maliyetleri minimuma indirilmeğe çalışmaktadır. Bizler bu yazımızda şirket içi maliyet unsurlarından olan doküman yönetimini ele alacağız. Oldukça zaman kaybı ve zahmetli bir yönetimi olan bu işler bir noktadan sonra can sıkıcı bir hale gelmektedir. Şimdi sizlere birkaç ipucu ile birlikte tavsiyelerimizden bahsedelim.

Satın Alma, Kirala

Doküman işlerinizin başını çeken fotokopi makinesi ve yazıcıları satın almak, işletmenize gereksiz bir yük olarak geri dönmektedir. Satın alma maliyeti fark etmeksizin oldukça fazla boyutlara ulaşabilmektedir. Hele ki makineniz belli bir kullanım süresini geçtiyse, ortaya çıkabilecek sarf malzeme ve yedek parça değişme sıklığı sizi kendi işinize odaklanmaktan alı koyacaktır. Oluşabilecek maliyetler can sıkıcı hale gelmeden sizde fotokopi makinesi kiralayarak sarf malzeme, toner ve teknik servis gibi hizmetleri makine sahibine devrederek makinenizi sadece elektrik ve kağıt ile besleyerek tüm sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Muadil Toner ve Parça Kullan

Yüksek çekim maliyetlerinin yanı sıra işletmelerin en büyük dertlerin bir diğeri de orijinal yedek parça ve tonerlerinin neredeyse sıfır fotokopi makinesiyle aynı maliyetlerde olmasıdır. Çoğu zaman orijinal toner ve yedek parçaların fiyat yüksekliğinden ötürü işletmeler doküman cihazlarını kullanamaz hale gelmektedir. Bu konuda uzman ekiplerden profesyonel destekler alarak işletmenizdeki cihazlar için en uygun ve kaliteli muadil toner ve yedek parçaları tercih edebilirsiniz. Bu sayede doküman maliyetleriniz %80 gibi büyük bir düşüş sağlayacaktır.

Ankara’da 25 yıldır fotokopi makinesi kiralama-satış-teknik servis hizmetiyle faaliyet gösteren işletmemize aklınıza takılan her türlü soruda destek almak için ulaşabilirsiniz.

Etiketler:
  • #ankara fotokopi makinesi kiralama
  • # fotokopi makinesi kiralam
  • # fotokopi teknik servis
  • # yazıcı kiralama
  • # muadil toner
Yayınlanma Tarihi: 01 02 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.