Teklif Al

En Çok Tercih Edilen 5 Yazıcı Modeli


İşletmelerde kompakt yazıcılar zamanla yerlerini sağlamlaştırmışlardır. Çok fonksiyonlu (Multifaction) yazıcılar olarak da bilinen bu seriler ofisinizde her türlü doküman işlemini tek bir cihaz üzerinden kontrol ve kullanım kolaylığı sağlaması amacıyla üretilmişlerdir. Şimdi gelin birlikte ofislerde en çok tercih edilen Multifaction yazıcıları derleyelim.

1.Kyocera M3040 dn

Kompakt sınıfta kullanım kolaylığı, dayanıklı ve uzun ömürlü yedek parçası ile kendini ispatlayabilmiş bir modeldir.

2. Kyocera M3145 dn

Kardeşi m3040dn modelinin geliştirilmiş versiyonudur. 2020 de pazara sürülen bu model ise daha yılın başından ofislerde yerini almaya başladı.

3. HP M477 fdn

Hp’ nin yazıcı sektöründe ki popülerliğini duymayan olmamıştır. HP bu modeli ile kompakt sınıf çok fonksiyonlu yazıcılar arasına sağlam bir giriş yaparak pazarda payını korumuştur.

4. Canon MF416 dw

Oldukça sık tercih edilen bir diğer modelimiz ise canon mf416 dw. Kullanım kolaylığı ve yeteri düzeye sahip teknolojik alt yapısı ile kullanıcıların gönlünü fethedebilmiş bir modeldir.

5. Samsung M4075 fr

Samsung da kompakt sınıfta yerini alabilmek için geliştirdiği bu cihaz ile sektörde oldukça güçlü bir yere hâkim konumuna gelmiştir.

İşletmelerin satın alma veya kiralama yöntemiyle fotokopi ve yazıcı ihtiyaçlarını gidermek için sıklıkla tercih ettiği 5 modeli sıralamış olduk. Umarız faydalı olmuştur.

Etiketler:
  • #Kyocera M3040 dn
  • # Kyocera M3145 dn
  • # HP M477 fdn
  • # Canon MF416 dw
  • # Samsung M4075 fr
Yayınlanma Tarihi: 04 02 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.