Teklif Al

En Kullanışlı Ev İçin 5 Yazıcı Tavsiyesi


Teknolojinin yıl geçtikçe geliştiği şu dönemlerde ihtiyaç duyduğumuz her şeyi evden ayrılmadan yapmak istiyoruz. Bu ihtiyaçlardan biri de ev tipi yazıcı modelleridir. Genellikle evlerimizde eğitim ve iş amaçlı kullandığımız yazıcıları seçmek de bir hayli zordur. Bu kategoride oldukça fazla marka ve model karşımıza çıkmaktadır. Bu yazımızın amacı da hem ekonomik hem de kullanışlı olabilecek ev için en kullanışlı 5 yazıcı modeli tavsiyelerimi sizlerle paylaşmak olacaktır.

1. En Düşük Maliyetli Ev İçin Yazıcı Modeli; Epson L3151

Epson L3151 Yazıcı görseli

İlk sırada yer alan Epson L3151 modelimiz mürekkepli MFP(MultiFunctional Printer) yani yazıcı-tarayıcı-fotokopi-wifi özelliklerini bir arada bulunduran bir ev tipi yazıcı türüdür. Bu yazıcımız mürekkepli yazdırma teknolojisini yenilenerek doldurma haznesi çok daha ergonomik bir yapıya dönüşmüştür. 4 renk baskı tüpü ile ortalama 8.100 adete kadar siyah, 6.500 sayfaya kadar da renkli baskı kapasitesine sahiptir.

2. Düşük Maliyetli Uzun Dönem Kullanımlı Yazıcı Modeli; Canon LBP6030B

Canon LBP6030B yazıcı modeli

İkinci sırada yer alan Canon LBP6030B modeli bir lazer mono yazıcıdır. Listemizde ikinci sırada yer almasının en büyük sebeplerinden biri lazer yazdırma teknolojisine sahip olmasıdır. Lazer yazıcılar ilk bakışta pahalı gibi görünseler de uzun dönem kullanımlarda oldukça maliyetleri düşüktür. Seçmiş olduğumuz bu modelinde muadil toner kullanabilmesi sayesinde baskı başı maliyetini düşürebilirsiniz. Tek bir toner ile ortalama 3.000 sayfa siyah baskı alabilirsiniz.

3. En Uygun Fiyatlı Evde Kullanabileceğiniz Yazıcı Modeli; Canon Pixma E414

Canon Pixma E414 yazıcı modeli görseli

Listemizin üçüncü sırasında yer alan Canon Pixma E414 modelimiz mürekkepli bir yazıcı modelidir. Sıralanan beş yazıcı modeli arasında en düşük satış fiyatına sahip olan canon e414 modeli her ne kadar dezavantajları olsa da fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır. Tıpalı kartuş sistemine sahip olan bu modelde mürekkebiniz bitmesi durumunda kartuş tüpleri sayesinde kendiniz dolumlarını yapabilirsiniz.

4. Toner, Yedek Parça ve Bakım Sorunu Olmayan Yazıcı Modeli; Hp Laser 107w

Hp Laser 107w yazıcı modeli görseli

Yine karşınızda muadil toner sayesinde ekonomik çıktılar alabileceğiniz Hp Laser 107w model yazıcı. Listemizin dördüncü sırasında yer alan Hp Laser 107w model yazıcı ile herhangi bir parça ve bakım sorunu yaşamadan uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz bir lazer mono yazıcıdır.

5. Tarama, Fotokopi ve Yazdırma İşlemlerinizi Kolayca Yaptırabileceğiniz Yazıcı Modeli; Hp Laserjet MFP 135A 4zb82a

Hp Laserjet MFP 135A 4zb82a ev icin yazıcı modeli

Listemizin son sırasında yer alan Hp Laserjet 135A modeli bir MFP(Multifunctional Printer)’dır. Bu yazıcı ile tarama-fotokopi ve yazdırma işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Fiyat performans ürünü olarak nitelendireceğimiz Hp Laserjet 135A’nın toner kapasitesi de oldukça ekonomik baskılar almanıza yardımcı olacaktır.

Ev için en kullanışlı 5 yazıcı modeli listemiz burada son buluyor. Sizler için derlediğimiz yazıcılar unutmayalım ki uzun süre kullanım ve deneyimler sonucu tecrübe edilerek seçilmiştir. Hem ekonomik açıdan uygun hem de bakım arıza oranları en az olabilecek yazıcılar sizlerleydi. Elbette bu yazımızdan sonra Lazer ve Mürekkepli yazıcılar arasındaki farklar nelerdir gibi sorular olacaktır. Listemizde bulunmayan ama aklınıza takılan marka ve modeller için bizimle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Etiketler:
  • #uzaktan eğitim için yazıcı modelleri
  • # uygun fiyatlı yazıcı modelleri
  • # ev için yazıcı modelleri
Yayınlanma Tarihi: 30 11 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.