Teklif Al

Fotokopi Makinesi Kiralama ve Avantajları


Günümüzde işletmeler için maliyet oluşturabilecek birçok unsur minimum seviyelere indirilmeye çalışılmaktadır. İhtiyaçların artması ile birlikte işletmelerde tasarruf edebilecekleri çözümler arama peşindedir. Birçok farklı sektörde olduğu gibi doküman yönetim sürecinde de kiralamaya gitmek yatırım maliyetini ortadan kaldırmaktadır. Fotokopi makinesi kiralama hizmeti ile sağlanan bu kolaylık hiç de azımsanmayacak kadar yüksek yatırım maliyetlerini devre dışında bırakabilmektedir. Şimdi gelelim fotokopi makinesi kiralamanın sağladığı öncelikli avantajlara.

Yatırım ve Stok Maliyet Avantajı

Bilindiği üzere doküman işleri yoğun olan işletmelerin fotokopi makinesi ve sarf malzeme yatırımı oldukça fazladır. İhtiyaçlar doğrultusunda geliştirilen ve geniş bir ürün yelpazesi bulunan fotokopi makineleri düşük bütçeli yatırımlardan yüksek bütçeli yatırımlara kadar geniş bir aralığı kapsamaktadır. Peki ihtiyacınız olan fotokopi makinesinin ne gibi özellikleri olması gerekir, yatırım ve stok maliyetleri yüksek midir gibi birçok belirli olmayan konuyla baş başa kalırsınız. En az maliyetle en yüksek verimi elde etmek amacıyla genellikle işletmeler sarf malzeme harcamalarını sıfırlamak ve yüksek yatırımlar gerektiren fotokopi makinelerini satın almak yerine kiralayarak, önemli bir avantaj elde edebilmektedir. Kiralama esnasında işletmenin dokümantasyon giderleri ortaya çıkarılarak müşteriye özel bir fotokopi makinesinde karar kılınır. Bununla birlikte kiralanan fotokopi makinesi için artık sarf malzeme, yedek parça, bakım, teknik servis, satın alma gibi tüm maliyetler ortadan kalkmış olur. İşletme sadece fotokopi makinesi elektrik ve kâğıt ile besleyerek kullanımını sağlar.

Bakım ve Teknik Servis Maliyet Avantajı

Fotokopi makinesine satın alıp sahip olduğunuzda tüm sorunları çözmüş olmuyorsunuz. Sorunların ve maliyetlerin büyük bir kısmı işte bu noktada başlıyor. Öncelikle düzenli bir şekilde yapılması gereken bakımlar için devamlı ekstra bakım ücreti ödemeniz söz konusu oluyor, ardından arıza gösteren ve değişimi gereken her parça için ayrı bir ücret ortaya çıkıyor. Bir bunların yanına yüksek toner maliyetlerini de ekleyecek olursanız, iş içerisinden çıkılmaz bir hale gelmektedir. Bu tarz sorunların hiçbirisiyle uğraşmak istemediğiniz takdirde; fotokopi makinesini kiralama yöntemine giderek bu tarz göze pek görünmeyen fakat can sıkıcı maliyetleri de ekarte etmiş olursunuz.

Ankara’da çeyrek asrı aşkın süredir fotokopi makinesi satış, kiralama ve teknik servis veren firmamız ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Etiketler:
  • #fotokopi makinesi kiralama
  • # yazıcı kiralama
  • # lazer yazıcı
  • # ankara fotokopi kiralama
Yayınlanma Tarihi: 20 12 2019
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.