Teklif Al

Fotokopi Makinesi Kiralamanın Faydaları

bir kedi

Ofislerde işlerin hızlı yürütülmesini sağlayan ve iş hayatını oldukça kolaylaştıran ofis malzemelerinin başında çok fonksiyonlu ürünler olan fotokopi makinesi, faks, tarayıcı ve yazıcı gibi cihazlar gelir. Bu yazımızda fotokopi makinesi kiralama nedir, avantajları nelerdir, fotokopi makinesi kiralama sürecinde neler vardır inceliyoruz.

Hem bireysel ofislerde hem de küçük ölçekli işletmeler ile kurumsal firmaların idari bölümlerinde bu tür cihazlar olmazsa olmazlar arasında değerlendirilir. Ancak bu tür baskı cihazlarını satın almak oldukça maliyetlidir.

Bununla birlikte uzun vadede ortaya çıkacak olan bakım-onarım giderleri, yedek parça maliyetleri ve sarf malzeme giderleri de harcama miktarını oldukça yükseltir. Bu nedenle fotokopi makinesi kiralama ya da yazıcı kiralama yöntemleri, uygun kira bedelleri sayesinde son derece ekonomik sistemlerden biridir.

Fotokopi Makinesi Kiralama Nedir?

Fotokopi makinesi kiralama sistemi fotokopi makineleri yanı sıra yazıcı ya da fotoğraf yazıcısı gibi cihazları aylık, günlük ya da kopya başı kiralama sistemidir. Bu sistem uzun süreli kullanılacak fotokopi makineleri için önerilen ekonomik yöntemlerden biridir.

Fotokopi Makinesi Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

fotokopi makinesi kiralamanın faydalari nelerdir

Kurumsal firmalar ile diğer işletmelerin kiralık fotokopi makineleri ile yazıcılara yönelmesi oldukça ekonomik önlemlerden biridir. Son dönemde sıklıkla tercih edilen bu yöntem mutlaka işletmenin kârlı çıkmasını sağlar. Çünkü firmalar kiralama yoluna gitmezlerse, cihaz satın alma, diğer malzemelerin tedarik edilmesi ve teknik servis gibi kalemlere de ekstra ücret ödeyeceklerinden yüklü faturalar ile karşılaşabilirler. Oysa fotokopi makinesi kiralama, bu tür masrafların dışında değerlendirildiği için bütçe dostu bir çözümdür.

Fotokopi makinesi kiralama ya da yazıcı kiralama çözümleri, sadece firmanın harcayacağı kâğıdın hesaplandığı bir sistem üzerine kuruludur. Cihaz, kiralandığı firmada kaldığı sürece toner, kartuş, yedek parça ve olası arıza durumlarında onarım hizmeti gibi etmenlere ekstra zaman ve bütçe ayrılmak zorunda kalınmaz. Kiralık fotokopi makinesi kullanıldığında, maliyetten yapılan tasarruf ile daha önce satın alınamayan pek çok başka cihaz alınabilir. Bununla birlikte kiralanan cihazları ilk kullanan firma olacağınız için en yüksek performansı alabilirsiniz.

fotokopi makinesi bozulmuş ve yanında duran adam ne yapacağını bilemiyor

Fotokopi Makinesi Kiralama Sürecinde Neler Vardır?

Mert Büro olarak kiralama işi ile ilgilenen müşteri temsilcilerimiz, sizden gelen talepleri değerlendirir ve iş plânı haline getirir. Öncelikle ihtiyaçlarınız için lazım olan fotokopi makinesi ve yazıcı ihtiyaçlarınız analiz edilerek boyutlara karar verilir. Daha sonra gerekli adımlar şu şekilde devam eder:

1. Cihaz belirleme

Plânlama aşamasında firmanızın iş yükü ve geçmişteki kullanım ortalamalarınıza göre hangi cihaz ile size yardımcı olacağımız belirlenir. Daha sonra gereksinimleriniz ve performans beklentilerinize göre size en uygun olan fotokopi makinesi seçilir.

2. Marka - Model Belirleme

Mert Büro bünyesinde pek çok farklı model bulunur. Fotokopi makinesi kiralama konusunda en sık tercih edilen markalar Kyocera, Xerox ve Develop'tur. Teknolojik açıdan son gelişmeler ile donatılan bu markaların yeni dijital çağa uyum sağlayan çözümleri vardır. Çift yönlü kopyalama, kağıt besleme, dakika / baskı performansı gibi ihtiyaçlarınız doğrultusunda size uygun olan model önerilir.

3. Teklif ve Sunum

Firmanıza en uygun olan cihazın marka ve modeline de karar verildikten sonra firmanıza özel teklif hazırlanır. Sizin de talebinize uygun olarak hazırladığımız teklif ister mail yolu ile isterseniz de yüz yüze iletişim anında size sunulur.

Sitemizden fotokopi makinesi kiralamak için hemen teklif alabilirsiniz.

4. Süre Belirleme

Kiralanan fotokopi makinesinin firmanızda ne kadar süre boyunca kullanılacağı yapılacak olan sözleşme ile belirlenir. Uzun dönemli kiralama talepleri için size uygun yıllık sözleşme yapılır. Öte yandan daha kısa süreli ihtiyaçlarınız için uygun kiralama sistemlerimiz de bulunur. (2 yıllık sözleşme yapılmadan önce 1 aylık deneme sürecimiz bulunmaktadır.)

5. Cihaz kurulumu

Firmanız ile anlaşma sağlandıktan sonra gereksinim duyduğunuz cihaz(lar) uzman ekiplerimiz tarafından size nakledilir. Kiraladığınız fotokopi makinesi ile varsa diğer cihazların hepsi sıfır olarak size teslim edilir ve kutusundan çıkarılarak, sizin önünüzde çalıştırılır. Performansı ve çalışma sistemi doğrulandıktan sonra teknik açıklamalar tarafınıza yapılır.

6. Teknik Destek

Fotokopi makinesi kiralama hizmeti aldığınız taktirde deneyimli teknik ekibimiz düzenli aralıklarla firmanızı ziyaret eder ve cihazların bakımını yapar. Bunun yanı sıra arıza durumlarında yine ücretsiz onarım ve bakım hizmeti de sağlanır. Eğer fotokopi makinesinin arızası firmanızda yapılamazsa, aynı özelliklere sahip farklı bir cihaz gönderilir. Böylece işleriniz aksamaz.

Sitemizden bize ulaşabilir teknik destek yardımı alabilirsiniz

7. Toner ve Kartuş Desteği

Fotokopi makinesi kiralama hizmetinin firmanıza sağladığı en büyük avantajlardan biri de kartuş ve toner için bütçe ayırmak zorunda kalmamanızdır. Kiralama sözleşmeniz süresince sınırsız olarak sunduğumuz bu hizmet sayesinde, siz sadece firmanız genelinde harcayacağınız kağıt miktarına odaklanabilirsiniz.

Özetle; fotokopi makinesi kiralama ve/veya yazıcı kiralama gibi hizmetleri Mert Büro'dan satın aldığınızda şu avantajlar sizinledir:

  • Kartuş ve toner masrafı yok!
  • Teknik servis ve bakım ücreti yok!
  • Cihazın yıpranma ya da eskime problemi yok!
  • Makine satın alma masrafı yok!
  • Yerinde teknik servis ya da değişim imkânı nedeniyle zaman kaybı yok!
  • Sürpriz maliyet ve gereksiz stres yok!

Fotokopi makinesi kiralamanın faydalarını anlattığımız bu içeriğimizi beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın :)

Etiketler:
  • #fotokopi makinesi kiralama
  • # yazıcı kiralama
  • # fotokopi makinesi kiralamanın faydaları
Yayınlanma Tarihi: 14 08 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.