Teklif Al

Kyocera m4125idn


Yeni teknolojileri yakından takip ederken, 2020 yılında piyasaya sürülen kyocera m4125idn mfp yazıcı ile çok daha süratli ve kompakt bir ürün karşımıza çıkmaktadır. Günümüz trendlerini takip eden bir mfp yazıcı olan kyocera m4125idn renkli dokunmatik ekranı ve kolay kullanım arayüzü ile kullanıcı odaklı bir üründür. Ayrıca dakikada 25 kopyalama hızı ile oldukça süratli bir yazıcı bizleri karşılamaktadır.

Kompakt sınıfta yer alması ile oldukça kullanım kolaylığı sağlayan kyocera m4125idn kiralama sistemlerinin de göz bebeği konumuna kısa bir zamanda gelmiştir. A3-A4 siyah beyaz kopyalama teknolojisine sahip bu ürün, uzun ömürlü yedek parçaları ile hem müşteriyi hem servis vereni uzun yıllar üzmemektedir.

A3 siyah beyaz mfp yazıcı kiralamalarında ön plana çıkan kyocera m4125idn modeli ile ofisinizde toner, servis, arıza gibi işletmenin üzerine gereksiz yük olan maliyetlerden kurtulabilir ve yeni teknolojileri ofisinize hiçbir yatırım maliyeti olmaksızın sunabilirsiniz. Detaylı ürün bilgisi ve fiyat teklifi almak için iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

Etiketler:
  • #kyocera yazıcı kiralama
  • # kyocera fotokopi
  • # kiralık fotokopi
Yayınlanma Tarihi: 17 02 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.