Teklif Al

Neden Yazıcı Kiralamalıyım?


Günümüzde birçok firmanın aktif olarak çalıştığı sistemler arasında ofis giderlerini azaltmak amacı ile yazıcı kiralama gelmektedir. Peki birçoğumuzun da aklımıza takılan o kritik soru, neden satın almak yerine kiralama yöntemine başvurmalıyım. Hadi gelin birlikte bu soruların önemli olanlarına cevap verelim.

1.Yatırım Maliyeti Yok

Bildiğiniz üzere çok fonksiyonlu (Multifaction) yazıcılar ofislerimizin en önemli ihtiyaçlarından biridir. Fotokopi-yazıcı-tarayıcı-fax gibi özellikleri tek bir bünyede birleştiren bu akıllı cihazların yatırım maliyeti de oldukça fazladır. Hal böyle olunca satın alma maliyetini daha mantıklı işlerde kullanmak üzere bu noktalarda kiralama yöntemine başvurulur.

2.Bakım Maliyeti Yok

Sahip olduğunuz yazıcılar ve fotokopi makinelerinin bakım ve teknik servis maliyetleri oldukça can sıkıcı boyutlara ulaşabilmektedir. Bu tarz doküman işlerinizi halletmek için ofislerinizde yazıcı kiralama sistemini tercih etmenizi etkileyecek bir başka önemli esas ise bakım ve teknik servis maliyetlerinizi tamamen kiralama yaptığınız firmaya yükleyebilirsiniz.

3. Zaman Kaybı Yok

Sarf malzeme ve yedek parça alımları yapmak zorunda olduğunuzda birçok firmadan teklif alarak değerlendirmeler yaparsınız. Hele ki işletmeniz kurumsal bir yapıya sahipse teklif al, değerlendir, onay gibi oldukça sıkıcı işlemlere maruz kalırsınız. Yazıcı ve fotokopi makinesi kiralamaları ile tüm bu durumlardan muaf olabilirsiniz. Tüm yedek parça, toner ve sarf malzeme değişiklerini kiralayan firma üstlenerek zamanında ve yerinde gerçekleştirmektedir.

Kısaca 3 ana başlıkta neden yazıcı kiralamalıyız işlemeniz için avantajları nelerdir görmüş olduk. Diğer yazılarımız da görüşmek dileğiyle.

Etiketler:
  • #bakım maliyetleri
  • # yatırım maliyetleri
  • # yazıcı kiralama
Yayınlanma Tarihi: 05 02 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.