Teklif Al

Renkli Fotokopi Makinesi Kiralamanın Avantajları


Renkli baskı teknolojisi zamanla sadece profesyonel alanlarda bulunmaktan çıkarak ofislerimize kadar girmiştir. Fakat hale azımsanmayacak bir satın alma ve işletme maliyetine sahiptir. İşletmelerin birçoğu yüksek işletme maliyetlerinden dolayı bu tarz profesyonel çıktı alabilen fotokopi makinelerine sahip olmakta güçlük çekmektedir. Birçok firmada ellerinde bulunan makineleri yenilemek istediklerinde yüksek bir yenileme maliyeti ile karşı karşıya kalmaktadırlar. Bu teknolojileri yatırım ve işletme maliyetini ortadan kaldırarak renkli fotokopi makinelerini kiralama yöntemi ile elde edebilirsiniz. Şimdi gelelim renkli fotokopi makinesi kiralamanın avantajlarına.

Yatırım ve İşletme Maliyetini Sonlandırın

Öncelikle şunun farkına varmamız gerekir; firmalar teknolojilerini yenileme maliyetini ortadan kaldırdıklarından büyük tasarruf sağlarlar. Renkli fotokopi makinesi kiralama ile ilk yatırım maliyetinin sıfıra indirgeyerek satın almada yapılması planlanan yatırımı farklı bir alanda kullanarak tasarruf sağlayabilirler. Ayrıca fotokopi makinesi kiralayarak ay sonunda karşılaşılması muhtemel sürpriz faturalardan tamamen arınmış olursunuz. Kiralanan makine ile teknik servis, sarf malzeme ve yedek parça, toner gibi tüm ağır doküman maliyetlerini makine sahibi olan firmaya devrederek aradan sıyrılmış olursunuz.

Network Bağlantısı İle Tasarruf Edin

Kiralık fotokopi sisteminde öncelikle ödeyeceğiniz tüm hizmet bedellerini gider olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede demirbaş maliyeti ile uğraşmazsınız. Ayrıca kiralık fotokopi makineleri ile yeni teknolojileri keyiflice kullanabilirsiniz. Burada çok fonksiyonlu fotokopi makinelerinin sağladığı en önemli avantajlardan birisi ise network özelliğidir. Bu sayede ofisinizde ki inkjet ve küçük lazer printerları devre dışı bırakarak bu makinelere harcanan yüksek meblağları engellemiş olursunuz.

Kısaca özetliyecek olursak; renkli fotokopi makinesi kiralamaları işlemenizin üzerindeki gereksiz yükleri ortadan kaldırarak sizleri son teknoloji ile uygun fiyatlara buluşturmayı hedeflemektedir.

Etiketler:
  • #renkli fotokopi makinesi
  • # kiralık fotokopi makinesi
  • # renkli yazıcı
  • # kiralık yazıcı
Yayınlanma Tarihi: 31 01 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.