Teklif Al

Sayfa Başı Yazıcı Kiralama


Kurum ve kuruluşların önemli ofis giderlerinin başında doküman maliyeti gelmektedir. Bu tarz maliyetli ve gereksiz yüklerden ofisinizi kurtarmak için sayfa başı yazıcı kiralama ile bizlerle anlaşarak kolaylıkla halledebilirsiniz.

Ofisinizin ihtiyaçlarına yönelik birlikte gerekli yazıcı ve fotokopi makinelerini belirleyerek, yatırım maliyetinden kurtularak ihtiyacınıza yönelik ürünleri temin eder ve sadece sayfa başı çekim ve çıktınız kadar ücret ödersiniz. Bu sayede toner ve sarf malzeme gibi bir takım yüklerden ve özellikle ansızın meydana gelen arıza sonucu teknik servis ücretlerinden tamamen kurtulmuş olursunuz.

Sayfa başı yazıcı kiralamalarında ofisinizde son teknoloji doküman hizmetlerini yatırım bedeli olmadan sahip olabilir, uzun yıllar sorunsuz ve masrafsız sadece çekim ve çıktı ücretinizi ödeyerek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Fırsattan yaralanmak ve daha detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sizler için en uygun ve kullanışlı yazıcı ve fotokopi makinelerini seçerek ücretsiz kurulumunu yapalım.

Etiketler:
  • #sayfa bası ücreti
  • # yazıcı kiralama
  • # kurumsal yazıcı kiralama
  • # kopya bası kiralama
Yayınlanma Tarihi: 13 02 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.