Teklif Al

Yazıcı Kiralama Hizmeti


Günümüzde firmalar işletme üzerinde yük olabilecek tüm masraflı ürünleri kiralama yoluna giderek, masraflarını gidere dönüştürebiliyorlar. Bu yazımızda ise kiralama hizmetlerinden sıkça kullanılmakta olan yazıcı kiralama hizmeti konu başlığımız olacaktır.

Ofislerinizde ki gereksiz masraf olan yazıcılar ve devamlı tükenen tonerleri ile başınız beladaysa bu çözüm tam da sizin için. Yazıcı kiralamaları ile yatırım maliyetlerini ortadan kaldırarak, son teknoloji ürünleri ofisinize yerleştirebilirsiniz. Sadece kağıt ve elektrik masrafı ile tüm bu yükün altından sıyrılarak tüm sarf malzeme, bakım-onarım ve toner gibi giderleri kiralayan firmaya devrederek ay sonu oluşan sürpriz arıza masraflarından da tamamen kurtulmuş olursunuz. Özellikle mfp yazıcı kiralamalarında, ofisinizde gereksiz yer kaplayan mürekkepli yazıcı bir kenara kaldırarak network özelliği ile tüm bilgisayarları tek bir noktada ki yazıcınıza bağlayabilirsiniz.


Siz de bu fırsatı kaçırmamak için yazıcı kiralama hizmetine sahip olarak gereksiz yüklerden kurtulmuş olursunuz. Detaylı bilgi ve öneriler için lütfen iletişime geçiniz.

Etiketler:
  • #yazıcı kiralama
  • # printer kiralama
  • # kiralık yazıcı
Yayınlanma Tarihi: 19 02 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.