Teklif Al

Yazıcı Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli


Birçok üründe maliyet azaltma amacıyla başvurulan uzun veya kısa dönemli kiralamalar işletmelere tasarruf açısından fayda sağlamaktadır. Son birkaç yıldır genişleyen kiralama ağına yazıcı ve fotokopi makineleri de girmiştir. Ofislerin giderleri arasında toner, sarf malzeme ve bakım gibi giderler farkına varılmadan fazlasıyla yer tutmaktadır. Bu sorunun en kolay ve basit çözümü ise kiralama yöntemidir. Fotokopi makinesi ve yazıcı kiralama ile sarf malzeme, toner ve bakım maliyetlerinden kurtulmuş olursunuz. Sadece aylık ödeyeceğiniz sabit fiyatlı kiralamalar ile tüm bu masrafları mal sahibine devrederek sadece kağıt ve elektrik yoluyla makinenizi besleyerek sahip olabilirsiniz. Bu sayede zaman kaybı, stok maliyeti ve bakım maliyetlerinden tamamen kurtulmuş olursunuz. Peki yazıcı kiralarken dikkat etmeniz gereken noktalar nelerdir? Bu yazımızda tecrübelerimizi aktararak, konuyu detaylandırmış olacağız.

Uzun Ömürlü Yazıcılar

Dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan birisi kiralamak istediğiniz modeli araştırdıktan sonra belirleyerek kiralamak istediğiniz firmadan talep etmeniz olacaktır. Uzun ömürlü ve sağlam yazıcılar devamlı arıza vermemekle beraber sizleri de sıklıkla bu konuda rahatsız etmeyecektir.

Uygun ve Kullanışlı Olması

İşletmenizde kullanmak üzere kiralayacağınız fotokopi makinesi veya yazıcı modelinizin kullanımı kolay ve çok fonksiyonlu olarak tabir edilen cihazlar olmasına dikkat etmelisiniz. Bu sayede tek bir makine kiralaması ile birden çok maliyeti azaltabilme imkanına sahip olursunuz. Tabii göz ardı edilmemesi gereken bir diğer mevzu ise kiralama maliyetidir. Bu konuda makinenin size sunduğu avantajları göz önünde bulundurarak davranmalısınız. Kiralama sistemine geçerken unutmamak gerektir ki asıl amaç maliyetleri düşürmektir. Eğer satın alma ile sahip olduğunuz ve aylık bazı giderleri olan cihazlarınız maliyet açısından daha avantajlı ise kiralama bu noktada size uygun gelmeyecektir.

Yazıcı ve fotokopi makinesi kiralarken aklınıza takılan her soruyu bizlere sorarak cevap alabilirsiniz. Ankara’da 25 yılı aşkın süredir hizmet veren firmamız yüksek müşteri memnuniyeti ve tecrübesi ile gün geçtikçe hizmet ağını genişletmektedir.

Etiketler:
  • #fotokopi makinesi kiralama
  • # yazıcı kiralama
  • # lazer yazıcı
  • # ankara fotokopi kiralama
Yayınlanma Tarihi: 28 01 2020
Beğendiyseniz paylaşın:

İhtiyaçlarınızı tespit edelim, size özel teklif sunalım!

Hangi modelle çalışmayı tercih edersiniz?

Karar vermekte zorlanıyor musunuz?Kiralamanın avantajlarına gözatabilirsiniz.